12.12.11

Chanel goes Indian!



Στις 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία ακόμα επίδειξη- έκπληξη από τον μετρ του είδους, Karl Lagerfeld.
Το Grand Palais του Παρισιού μετατράπηκε για ακόμα μία φορά, σε ένα πελώριο ''συμπόσιο''για να φιλοξενήσει λίγo από το άρωμα της μαγικής Ινδίας.
Η ξεχωριστή αυτή επίδειξη, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πολλές του οίκου Chanel όπως η συλλογή ''Paris- Moscow''ονομάζεται Métiers d'Art δηλαδή χειροτεχνία. Πράγματι, τα κομμάτια που σχεδίασε ο Karl Lagerfeld είναι χωρίς αμφιβολία έργα τέχνης φτιαγμένα με προσοχή στο χέρι. Ο μεγάλος σχεδιαστής κατάφερε να μεταφέρει στη καρδιά του Παρισιού όλη την αίγλη, την κουλτούρα και την πολυτέλεια της Ινδίας με τεράστια επιτυχία.
Οι προσκεκλημένοι λοιπόν του ''συμποσίου'', καθισμένοι στα μακρόστενα και επιβλητικά τραπέζια του show, μαγεύτηκαν από την λάμψη του χρυσού, του μεταξιού και των άλλων πολυτελών υφασμάτων που έντυσαν τα μοντέλα. Για πρώτη φορά είδαμε την κλασσική 2.55 τσάντα φορεμένη χιαστί σε αναπάντεχα χρώματα, όπως επίσης επιβλητικά και ογκώδη κοσμήματα. Τα μοντέλα με έντονο μακιγιάζ, μεταμορφώθηκαν σε γνήσιες Ινδές με σκουλαρίκια στην μύτη αλλά και με το παραδοσιακό Bindi σε μορφή κοσμήματος φορεμένο στο μέτωπο, σε μία επίδειξη που έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!




'The Coveteur'

'The Coveteur'



'The Coveteur'

'The Coveteur'

'The Coveteur'

'The Coveteur'






















No comments:

Post a Comment