30.12.11

Show me your red sole!

Το όνομά του είναι ταυτισμένο με το κόκκινο χρώμα και την πολυτέλεια σε κάθε βήμα μίας γυναίκας. Ο λόγος για τον Christian Louboutin, ο οποίος κατάφερε να ρίξει από τον θρόνο τον αυτοκράτορα των παπουτσιών, Manolo Blahnik. Εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν ένα ζευγάρι γόβες με την κόκκινη σόλα- σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή. Τα αναπάντεχα σχέδια και χρώματα, καθώς και η άνεση που προσφέρουν τα παπούτσια, ήταν αρκετά για τον Louboutin για να καθιερωθεί ανάμεσα  στους σημαντικότερους σχεδιαστές. Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι δεν δημιουργεί παπούτσια για να ευχαριστήσει τις γυναίκες αλλά τους άντρες.
Με αφορμή λοιπόν την επέτειο των 20 ετών δημιουργίας, ο ίδιος δημιούργησε ένα φωτογραφικό λεύκωμα, συγκεντρώνοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα και αγαπημένα του παπούτσια με αγαπημένους του φίλους, μεταξύ άλλων η Dita Von Teese και η Diane von Fustenberg, οι οποίοι πόζαραν με αναπάντεχο τρόπο. Επίσης, προς τιμήν του πρόσφατα δημιουργήθηκε μία εντυπωσιακή βιτρίνα με παπούτσια στο μεγάλο πολυκατάστημα Barneys New York.
Μια καλή επιλογή λοιπόν για τις γιορτές είναι να αποκτήσετε το λεύκωμα εφόσον κάποιες από εμάς  δεν μπορούμε να αποκτήσουμε  ένα ζευγάρι!
xoxo!
 



No comments:

Post a Comment